sentralbanksjef

Nåværende sentralbanksjef Øystein Olsen skal etter planen gå av i februar. Det skjer formelt i Kongen i statsråd altså av regjeringen.


Pin On Worldwide Latest Updates

Hun blir midlertidig sentralbanksjef fra 1.

. Jens Stoltenberg og Ida Wolden Bache. Utnevnelsen av Stoltenberg som sentralbanksjef har møtt sterk motstand. Hva var grunnen til at utlysningsteksten til stillingen ny sentralbanksjef ble endret når det gjaldt krav og kvalifikasjoner sammenlignet med utlysningsteksten til samme stilling med søknadsfrist 24.

Wolden Bache blir midlertidig sentralbanksjef frem til Stoltenberg kan ta over. Fredag utnevnes ny sentralbanksjef. Det holder ikke for Høyre.

Hagen Frp mener partileder Erna Solberg H er blitt aktør i utnevnelsen av ny sentralbanksjef etter avsløringene i TV 2 om den direkte kontakten mellom Solberg og Vedum. Mars til det tidspunkt Finansdepartementet bestemmer dog ikke utover 31. 0 Slik finner du billigste mobilabonnement i samarbeid med.

Ansettelsen av ny sentralbanksjef har vært en av vinterens store og kontroversielle temaer. Kontrollkomiteen på Stortinget skal som Dagbladet omtalte torsdag nå i gang med å. To av dem gjorde det.

Fikk Finansdepartementet noen form for innspill fra personer utenfor Finansdepartementet om at Jens Stoltenberg kunne være aktuell før han ble oppfordret. Som sentralbanksjef skal Stoltenberg være styreleder i Oljefondet og hans brede erfaring blir vektlagt som særlig viktig i den delen av jobben. Finansdepartementet oppfordret tidlig i fjor høst flere kandidater til å søke på jobben.

Uansett hvem det blir vil prosessen bli mat for Stortingets kontroll og konstitusjonskomité. Justisdepartementet konkluderer med at Jens Stoltenberg ikke er inhabil til stillingen som sentralbanksjef. Et flertall på Stortinget har allerede før han ble utpekt gått mot at den tidligere statsministeren og Ap-lederen skulle få jobben Annonsørinnhold.

Begge ble ansett som gode kandidater til jobben til tross for den svært ulike profilen. Kandidatenes egnethet har vært gjenstand for. Men det er nok ikke til å unngå at Stoltenberg med sin bakgrunn som Arbeiderpartiets mektigste leder i moderne tid og som fortsatt er medlem av partiet av mange utenfor Norges grenser vil bli oppfattet som en.

Jeg har vært opptatt av å finne den beste sentralbanksjefen for Norge og.


Pin On Old Banknotes


Pin On Products


Pin On Semiotics September 2017


Pin On Old Banknotes


Carbon Copy 2 Photo Story Carbon Copy The Past


Pin Em Central Bank All Countries


Roberts World Money Sellers Of Quality World Banknotes Bank Notes One Dollar Bill One Dollar


Pin On Canadian Banknotes


Pin On Canadian Banknotes

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel